Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Vilpitön mieli" by Jouni Ranta & Marko Erola * eBook PDF Kindle ePub Free

Vilpitön mieli

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vilpitön mieli
  • Author : Jouni Ranta & Marko Erola
  • Release Date : January 12, 2017
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3768 KB

Description

"Suomalaiskodit ovat tĂ€ynnĂ€ vÀÀrennöksiĂ€. NiitĂ€ on niin paljon, ettĂ€ pahaa tekee." – Jouni Ranta

Entinen taidekauppias Jouni Ranta on myynyt satoja vÀÀrennöksiÀ yksityishenkilöille, toisille kauppiaille ja huutokaupoille. Gallén-Kallela, Halonen, JÀrnefelt, Munsterhjelm, Schjerfbeck, Thesleff, Vanni... Poimi nimi taidekirjasta, ja Ranta on myynyt vÀÀrennöksen hÀnen työstÀÀn.

Tunnustuksellisissa muistelmissaan Jouni Ranta paljastaa, millainen vÀÀrentĂ€jĂ€n paratiisi Suomi on ollut. Taidemuseoiden ja huutokauppojen lepsu suhtautuminen vÀÀrennöksiin loi tilaisuuden, joka teki paljon varkaita. Muistelmien toinen pÀÀhenkilö on Taiteilija – suomalainen taidemaalari, jonka työt ovat niin hyviĂ€, ettĂ€ niillĂ€ on kerta toisensa jĂ€lkeen tehty kymmeniĂ€ miljoonia euroja ja huijattu parhaitakin asiantuntijoita.Kirja ilmestyy alkuvuodesta 2017, jolloin se on ÀÀrimmĂ€isen ajankohtainen, kun Suomen historian suurimman taiderikosvyyhdin kĂ€rĂ€jöinti alkaa. SyytettynĂ€ on koko suomalainen taidemaailma.

Jouni Ranta on tehnyt taulukauppaa yli 30 vuotta muun muassa Turussa ja HelsingissÀ toimineissa gallerioissaan. Vuonna 2005 Ranta sai runsaan kahden vuoden vankeustuomion vÀÀrennösten levittÀmisestÀ.

Marko Erola on vapaa toimittaja, kirjailija ja viestintÀkouluttaja. Erola on kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa Paras sijoitus, Kasinokeisari ja Kirottu kaivos.


Ebook Download "Vilpitön mieli" PDF ePub Kindle